Με το κεφάλι ψηλά η Γιούνγκ Μπόις

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι της Γιούνγκ Μπόις, καθώς επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι της Γιούνγκ Μπόις, καθώς επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ελβετοί ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού δεν είχαν ελπίδες ούτε για πρόκριση στο Europa League, όμως δεν αντιμετώπισαν με τίποτα ως αγγαρεία το ματς και κατάφεραν έστω και στο φινάλε να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Η Γιουβέντους δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί. Άνοιξαν το σκορ στο ημίωρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οαρό και διπλασίασαν τα γκολ τους στο 68’ και πάλι με τον Γάλλο επιθετικό, «χτυπώντας» στην κόντρα- επίθεση. 

Η ομάδα του Αλέγκρι μπήκε και πάλι στο ματς στο 80’, όταν μείωσε σε 2-1 με γκολάρα του Ντιμπάλα. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Αργεντινός φορ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ήταν σε θέση οφσάιντ, έκανε κίνηση προς την τροχιά της μπάλας. 

Έτσι, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες. Διότι η μεν Γιούνγκ Μπόις έκανε σεφτέ στις νίκες και η Γιουβέντους εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου χάρη στη νίκη της Βαλένθια επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Η τελική βαθμολογία του 8ου ομίλου:
Γιουβέντους 12 (9-4)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 10 (7-4)
Βαλένθια 8 (6-6)
Γιούνγκ Μπόις 4 (4-12)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.