Super League 2: Κέρδισε το ντέρμπι ο Λεβαδειακός, ανατροπή για τον Ιωνικό (hls)

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 επί του Εργοτέλη και βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση, ενώ ο Ιωνικός με μεγάλη ανατροπή νίκησε τα Τρίκαλα με 3-2. Τα Χανιά κέρδισαν τον Καραϊσκάκη (1-0) και ο Απόλλων Λάρισας με το ίδιο σκορ τον Διαγόρα.

Λεβαδειακός – Εργοτέλης: 1-0

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Λεβαδειακό, η ομάδα του Σανίνο δημιούργησε δύο κλασσικές ευκαιρίες με Πολέτο (11′) και Συμελίδη (21′), αλλά ο Κατσιμήτρος κράτησε την εστία του καθαρή. Στο 25ο λεπτό ο Μπιανκόνι εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Εργοτέλη και έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι των Κρητικών κάνοντας το 1-0.

Οι παίκτες του Ταουσιάνη αντέδρασαν άμεσα στο γκολ που δέχθηκαν κράτησαν τη μπάλα και έψαξαν το τέρμα της ισοφάρισης αλλά μάταια. Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός διατήρησε το αποτέλεσμα, ενώ ο Εργοτέλης έψαχνε ένα γκολ μέχρι το λεπτό λεπτά. Τελικά το τρίποντο πήραν οι γηπεδούχοι και μείωσαν την διαφορά από τους πρωτοπόρους Κρητικούς στο -1. 

Οι ενδεκάδες: 

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Δημόπουλος, Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας (68’ Κονέ), Μεχία, Νίλι (56’ Παναγιώτου), Πολέτο (87’ Τζημόπουλος), Συμελίδης (68’ Μαρίνος), Μπιανκόνι (68’ Ενομό)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (83’ Πατρινός), Νεράλ (46’ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Πέϊος, Τσέλιος, Αμπντουλάχι, Μπουρσέλης (66’ Κοκκίνης), Μανουσάκης (66’ Κωστανάσιος), Κόνραντ. 

Τρίκαλα – Ιωνικός: 2-3

Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, ύστερα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη στο 16′ κάνοντας το 1-0. Ύστερα από 11 λεπτά ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου σε 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός με Ρόλε (62′), Μάναλη (90+1′) και Κάστρο τέσσερα λεπτά αργότερα πήραν σημαντική νίκη κόντρα στην αρνητική προϊστορία με τα Τρίκαλα. 

Οι ενδεκάδες: 

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κεχαγιάς (39’ λ.τρ. Ζώγκος), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας (57’ Σταματής), Ευθυμίου (72’ Ντιαλόσι), Ελευθεριάδης (57’ Χατζηκωνσταντίνου), Σκόνδρας (72’ Σιλβάνο).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης (84’ Κουϊρουκίδης), Παπαγεωργίου (46’ Σινγκ), Κοτσώνης, Φαζός, Γκοτσούλιας (46’ Νιάσε), Μουμίν (66’ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (66’ Βλαχομήτρος), Πλατέλλας, Κάστρο.

Χανιά – Καραϊσκάκης: 1-0

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Διαμαντόπουλος στο 74ο λεπτό σε ένα σκληρό παιχνίδι με αρκετές κάρτες και αριθμητικό πλεονέκτημα για τους Χανιώτες, καθώς ο Ρουμπανγκούνα αποβλήθηκε στο 26′. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά το πλεονέκτημα της κόντρα στον Καραϊσκάκη για να “καθαρίσει” από νωρίς το παιχνίδι.   

Οι ενδεκάδες: 

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (83’ λ.τρ. Ρέντζας), Ανδρέου, Σωτηράκος (46’ Γρομητσάρης), Καμαρά, Πλέγας (63’ Δημητριάδης), Κάρλος (70’ Γκίνο), Μπραμπίγια (46’ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπανγκούκα, Δούμτσιος (84’ Δούμτσιος), Μαύρου (78’ Μπετακώρος), Ναζίμ (67’ Νταλακούρας), Τάμπας (78’ Μπρέμπος), Παπανίκου, Ρούνεϊ (84’ Μαραθωνίτης), Λόβριτς.

Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας: 0-1

Σημαντικό τρίποντο για τον Απόλλωνα Λάρισας, το τέρμα για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Αθανασιάδης στο 62ο λεπτό

Οι ενδεκάδες:. 

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος (54’ Δημήτρουλας), Ρουγκάλας, Καρατάσιος (68’ Κονέ), Σανδραβέλης, Μασούρας, Ντοριβάλ (54’ Αυγενικού), Λινάρδος, Γεωργίου (36’ λ.τρ. Μανωλάκης), Αλάεθ (68’ Σμυρλής), Μπαστακός.

Απολλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Γλύκος, Καρρίκι, Σκούπρας, Μόρας, Χατζής, Τζοβάρας (66’ Γκόλιας), Λίταινας (85’ Μπάλλας), Μπάμπης, Γιάκος, Ντα Κάμπο (80’ Νύκταρης), Αθανασιάδης (85’ Ομπράντοβιτς).

Τα παιχνίδια της Κυριακή 14 Μαρτίου

Δόξα Δράμας-Ξάνθη (14:45)
Ιεράπετρα-Παναχαϊκή (14:45)

H βαθμολογία της Super League 2, ύστερα από τα 4 παιχνίδια:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.