“Κλείδωσε” τη Μαρσέιγ η Ρενς (video)

Η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρενς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκείνη που γλύτωσε από την ήττα στο 0-0 του Βελοντρόμ.

Από τη μία πλευρά η επίθεση των 27 τερμάτων της Μαρσέιγ, από την άλλη η Ρενς των 8 ανέπαφων εστιών στα πρώτα 14 ματς του φετινού Σαμπιονά. Και πρόσθεσε άλλο ένα ματς με μηδέν παθητικό στο σχτικό κατάλογο.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τους κανόνες τους στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Λουίς Γκουστάβο, τον Ραμί, τον Παγέτ αλλά σε όλες ο τερματοφύλακας της Ρενς και πρώην της Μαρσέιγ, Εντουάρντ Μεντί είχε απάντηση.

Από την αρχή του δεύτερου μέρους το ακηνικό άλλαξε άρδην. Ο Γκιόν έκλεισε τις γραμμές του τραβώντας τον Ρομαό μπροστά από τα δύο στόπερ του, εκμηδένισε τους χώρους δράσης για τον Παγέτ και η Μαρσέιγ δεν είχε αποτελεσματικό εναλλακτικό σχέδιο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο η σημαντικότρεη απειλή της εκδηλώθηκε από το πόδι του αριστερού μπακ της εκτός περιοχής, του Χιρόκι Σάκαϊ.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα μπορούσαν να δραπετεύσουν από το Βελοντρόμ με τη νίκη, αλλά στο φάουλ του Ντουμπιά στο 83ο λεπτό ο Μανταντά μπλόκαρε τη μπάλα οριακά επί της γραμμής του τέρματος του.  

Την ίδια ώρα η Στρασμπούρ συνέτριψε με 4-1 τη Ρεν στην έδρα της, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δύο γκολ με πέναλτι ο Μαρτίν, από ένα Τόμασον και Μαρτίνεζ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.