Ο Λέον Γκορέτσκα υπογράμμισε πως η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ είναι «μονόδρομος» για την Μπάγερν Μονάχου, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Φράιμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Λέον Γκορέτσκα υπογράμμισε πως η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ είναι «μονόδρομος» για την Μπάγερν Μονάχου, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Φράιμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής των Βαυαρών συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει πέρα από τις νίκες και καλές εμφανίσεις για να τονώσει την ψυχολογία της.

Χαρακτηριστικά, ο Γκορέτσκα υπογράμμισε: «Το ντέρμπι είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά εστιάζουμε στην Τετάρτη. Η αποστολή μας είναι ήδη δύσκολη και ένα καλό αποτέλεσμα θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στην προσέγγιση του αγώνα με τη Ντόρτμουντ. Όμως ακόμη κι αν δεν πάρουμε καλό αποτέλεσμα, αυτό δεν θα έχει να κάνει με έλλειψη κινήτρου. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε».

Στη συνέχεια, ο 23χορνος παίκτης συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας, οπότε είναι λογικό να υπάρχει κριτική. Όμως μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα το ίδιο γρήγορα. Αυτή είναι η αποστολή μας τώρα. Χρειάζονται νίκες και καλύτερες εμφανίσεις».