Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και εμφανίζεται πανέτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη, που θα τη διατηρήσει «ζωντανή» στο κυνήγι μιας θέσης, που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (19:55).

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και εμφανίζεται πανέτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη, που θα τη διατηρήσει «ζωντανή» στο κυνήγι μιας θέσης, που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (19:55). Οι «κιτρινόμαυροι» αναγνωρίζουν πως ο έργο τους δε θα είναι εύκολο απέναντι στη γερμανική ομάδα, όμως εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Στο πλευρά της Ένωσης θα βρεθούν και περίπου 60 χιλιάδες θεατές, καθώς τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα έχουν ήδη εξαντληθεί. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στην εστία των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να καθίσει ο Μπάρκας, με τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Χουλτ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Λαμπρόπουλο να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Μπακασέτας και Γκάλο θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Μάνταλο να αγωνίζεται πίσω από τον Κλωναρίδη, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 

Από την άλλη πλευρά, η γερμανική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Νόιερ στην εστία και τους Ζίλε και Χούμελς στο κέντρο της άμυνας. Οι Κίμιχ και Αλάμπα θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τιάγκο, Ροντρίγκες και Μίλερ να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Ρόμπεν, Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι θα είναι οι τρεις της επίθεσης.