Ο Ντάνι Θεμπάγιος υπογράμμισε πως η εμφάνιση της Ισπανίας στο πρώτο ημίχρονο με την Αγγλία, ήταν καταστροφική, ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον μοναδικός στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη στο ματς με την Κροατία.

Ο Ντάνι Θεμπάγιος υπογράμμισε πως η εμφάνιση της Ισπανίας στο πρώτο ημίχρονο με την Αγγλία, ήταν καταστροφική, ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον μοναδικός στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη στο ματς με την Κροατία. Ο Θεμπάγιος αναφέρθηκε και στο πέναλτι που ζήτησαν οι «φούριας ρόχας» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Θεμπάγιος τόνισε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια καταστροφή και μας άφησε πίσω. Ο προπονητής μας ζήτησε να είμαστε οι ίδιοι, όπως παίξαμε σε προηγούμενους αγώνες, αλλά δεν μπορούσαμε. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να φτάσουμε στην τελική τετράδα. Σήμερα ήταν ένα ατύχημα και τώρα πρέπει να πάμε στην Κροατία και να κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι ότι δεν αποκλίνουμε από την πορεία των νικών μας».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη φάση του πέναλτι που ζήτησε η Ισπανία: «Η παράβαση ήταν ξεκάθαρη. Ήταν κόκκινη κάρτα και πέναλτι. Αλλά μερικές φορές οι διαιτητές κάνουν λάθη».