Τουλούζ-Μονακό… σημειώσατε Χ (video)

Το Τουλούζ-Μονακό είναι ένα παιχνίδι όπου είκοσι-δύο παίκτες κάθε χρόνο αναμετρώνται στο Μουνισιπάλ και συνήθως έρχονται ισόπαλοι! Φέτος το 1-1 ήταν η ενδέκατη ισοπαλία μεταξύ τους στα τελευταία δεκαέξι παιχνίδια!

Το Τουλούζ-Μονακό είναι ένα παιχνίδι όπου είκοσι-δύο παίκτες κάθε χρόνο αναμετρώνται στο Μουνισιπάλ και συνήθως έρχονται ισόπαλοι! Φέτος το 1-1 ήταν η ενδέκατη ισοπαλία μεταξύ τους στα τελευταία δεκαέξι παιχνίδια!

Με την Μονακό να έχει και πάλι αρκετά νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και εμφανές πρόβλημα στις συνεργασίες της στο γήπεδο, η Τουλούζ έκανε καλύτερη εκκίνηση. Στα πρώτα είκοσι-πέντε λεπτά οι Βιολέ είχαν τρεις καλές στιγμές με Ντοσεβί (7’), Γκαρθία (11’) και Γκραντέλ (22’), πίεσαν αρκετά, έτρεξαν περισσότερο και δεν κινδύνευσαν από την Μονακό. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι βελτιωθηκαν αλλά δεν απείλησαν. Έφταναν έξω από την περιοχή αλλά δεν είχαν τον τρόπο να απειλήσουν τον Ρεϊνέ. Το 0-0 ήταν λογικό αποτέλεσμα. 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Μονακό να βγαίνει δυναμικά στο γήπεδο. Στο 55ο λεπτό η σέντρα σουτ του Σαντλί σταμάτησε στο δοκάρι του Ρεϊνέ όμως ένα λεπτό αργότερα ο Τιλμάνς ήταν πιο τυχερός! Το δικό του σουτ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε μέσα στο τέρμα. Η τεχνολογία επενέβη, έδειξε γκολ και η Μονακό προηγήθηκε.

Αμέσως ο Καζανοβά έκανε αλλαγές βοηθώντας την ομάδα του να γίνει πιο επιθετική. Απείλησε με Γκραντέλ (62’), Ισεκά (71’), Ντουρμάζ (76’) και δικαιώθηκε στο 79ο λεπτό όταν ο Ισεκά πρόλαβε όλη την άμυνα της Τουλούζ, πήρε την μπάλα και στο τετ-α-τετ νίκησε τον Μπενάλιο. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος και ήταν η ενδέκατη ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες στα τελευταία δεκαέξι ματς στο Μουνισιπάλ.

Η Τουλούζ του Αλέν Καζανοβά παραμένει αήττητη για τέσσερις αγώνες και η Μονακό χωρίς νίκη για τέσσερα ματς! Η ισοπαλία ικανοποίησε και τους δύο.

Τουλούζ : Ρεϊνέ, Αμιάν, Φορτές, Ζουλιέν, Μουμπάνζ, Μπόστοκ, Σανγκαρέ, Ντοσεβί (77’ Μοκεντέμ), Μάνου Γκαρθία (64’ Ντουρμάζ), Γκραντέλ, Σανογκό (60’ Ισεκά)

Μονακό :
Μπενάλιο, Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Χένριχς, Μπενασέρ (83’ Τραορέ), Αολού (77’ Εν’Ντοράμ), Τιλμάνς, Ντιόπ, Σαντλί (83’ Γκρονσέρ), Σιλά 

Aναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Καέν – Λιόν 2-2
Ντιζόν – Ανζέ 1-3
Μονπελιέ – Στρασμπούρ 1-1
Αμιάν – Λιλ 2-3
Τουλούζ – Μονακό 1-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.