Ζαμπά: «Να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μέσα από την επίτευξη στόχων»

Μια μεγάλη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Λέο Ζαμπά στη λατινοαμερικανική έκδοση του πρακτορείου espn μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, τα νέα δεδομένα στην καριέρα του, τις αλλαγές στη ζωή του αλλά και για τη μέγαλη του αγάπη, την Κορίνθιανς.

Μια μεγάλη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Λέο Ζαμπά στη λατινοαμερικανική έκδοση του πρακτορείου espn μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, τα νέα δεδομένα στην καριέρα του, τις αλλαγές στη ζωή του αλλά και για τη μέγαλη του αγάπη, την Κορίνθιανς. Ολα όσα είπε ο 19χρονος Βραζιλιάνος του «Δικεφάλου» …  

– Πώς προέκυψε η μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Ηξερα πως από τον Δεκέμβριο κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα, ωστόσο, προέκυψε πρόταση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Εκεί ενημερώθηκα πως είχα προσφορά από τον ΠΑΟΚ. Προσπάθησα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα για τον σύλλογο. Ευτυχώς οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν, όλα πήγαν καλά, δόξα Τω Θεώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στον ΠΑΟΚ». 

– Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου;

«Ευχαριστώ τον Θεό που δουλεύω με τον Λουτσέσκου. Με βοηθάει πολύ και όλοι τρέφουν μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Οταν άκουσα ότι ενδιαφέρεται για μένα, δεν το σκέφτηκα λεπτό. Γνωρίζω την ιστορία του πατέρα του καθώς και πως εκείνος είναι πολύ φιλόδοξος προπονητής. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τους Βραζιλιάνους. Μιλάει πολλές γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ρουμάνικα. Όχι πορτογαλικά. Ο βοηθός του, ο Κριστιάνο Μπάτσι είναι Ιταλός αλλά έχει εμπειρία από το ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας».  

– Μίλησέ μας για τη ζωή στην Ελλάδα … 

«Είναι μια καταπληκτική εμπειρία η Ελλάδα. Είναι μια χώρα που μοιάζει πολύ με την Βραζιλία. Εχει πιο ήπιο κλίμα από τη Ρωσία.Εχει ήλιο, παραλία και πολύ φιλικούς ανθρώπους ειδικά απέναντι στους Βραζιλιάνους. Δεν έχω δει πολλά αλλά σκοπεύω να κάνω μια περιοδεία με την οικογένειά μου. 

– Εχετε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή πορεία στο Champions League κι απομένει ο δεύτερος αγώνας των πλέι οφ με την Μπενφίκα. Πώς το ζεις όλο αυτό;

«Είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο. Ολοι μαζί σαν ομάδα, κερδίσαμε τη Βασιλεία, τη Σπαρτάκ και τώρα έχουμε την Μπενφίκα. Ολοι ήταν πολύ σκληροί αντίπαλοι. Εχουμε το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου μπροστά μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε δουλέψει σκληρά προκειμένου όλα να πάνε καλά». 

– Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που φημίζεται για τη θέρμη των οπαδών του. Πρόλαβες να πάρεις γεύση;

«Οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι. Από την πρώτη επαφή που είχα μαζί τους, πήρα πολύ αγάπη. Θέλω να τους εκπροσωπώ ολοένα και περισσότερο στο γήπεδο. Με αναγνωρίζουν στους δρόμους και βλέπω οπαδούς με την φανέλα μου στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος μ’ αυτήν την αποδοχή του κόσμου. Ελπίζω να είναι μόνο η αρχή και να τους δώσουμε μεγάλη χαρά μέσα από την επίτευξη στόχων, μέσα από τους τίτλους, μέσα από το πρωτάθλημα». 

– Ενημερώνεσαι για την Κορίνθιανς;

«Εχω μεγάλη αγάπη για την Κορίνθιανς. Μιλάω με τους πρώην συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν σύντομα. Πάντα θα υποστηρίζω την Κορίνθιανς και τους φίλους μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.