Ειδικό αφιέρωμα στην Τούμπα και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, έκανε ο ρωσικός Τύπος, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων», με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ειδικό αφιέρωμα στην Τούμπα και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, έκανε ο ρωσικός Τύπος, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων», με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Ρώσοι τονίζουν πως οι Μοσχοβίτες θα αγωνιστούν στην «κόλαση», λόγω της ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο. Παράλληλα, οι Ρώσοι τονίζουν πως οι πολιτικές πεποιθήσεις των οπαδών της Σπαρτάκ, αλλά και η αδερφοποίησή τους με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, αποτελούν έναν ακόμα λόγο, για να υπάρχει αντιπαλότητα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sport Express» αναφέρει: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποδέχονται τους αντιπάλους με εκκωφαντικό θόρυβο, με στόχο να τους σκοτώσουν ψυχολογικά. 100% σαν τα γήπεδα της Τουρκίας».

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρει: «παρότι δεν χρειάζονται επιπλέον λόγοι ια να αντιμετωπίζονται οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ ως εχθροί, η Σπαρτάκ προσφέρει αρκετούς τέτοιους».