Ο Δημήτρης Πέλκας υπογράμμισε πως η προσοχή του ΠΑΟΚ έχει στραφεί ήδη στη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Ο Δημήτρης Πέλκας υπογράμμισε πως η προσοχή του ΠΑΟΚ έχει στραφεί ήδη στη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη  3-0 του ΠΑΟΚ μέσα στην Ελβετία επί της Βασιλείας και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Πέλκας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που πετύχαμε. Λέγαμε ότι θα έρθουμε εδώ για να κερδίσουμε, γιατί ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά παίξαμε πολύ έξυπνα και αξίζαμε να νικήσουμε. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στον αέρα και προσπαθώ να τους σημαδέψω. Σήμερα με την έλλειψη του Αντελίνο μπήκε ένας ακόμα ψηλός και περιμέναμε ότι θα σκοράρουμε από στημένη φάση 

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: “Δεν το συζητώ, ήταν μεγάλη απώλεια. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και από τους ηγέτες της ομάδας. Μας ζήτησε να παίξουμε και για εκείνον. Μερικές φορές όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Μπήκε ο Κατσερίντι μέσα και ήταν ο καλύτερος παίκτης, ήταν αλάνθαστος. Από αύριο κιόλας κοιτάμε τη Σπαρτάκ Μόσχας. Θα τους αναλύσουμε, θα παίξουμε αυτό που δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε”.