Απογοητευμένος με την εικόνα, που παρουσίασε η Μπάγερν Μονάχου στον αγωνιστικό χώρο του «Βιθέντε Καλντερόν» εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Απογοητευμένος με την εικόνα, που παρουσίασε η Μπάγερν Μονάχου στον αγωνιστικό χώρο του «Βιθέντε Καλντερόν» εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός συμπλήρωσε πως η ήττα 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ένα κακό αποτέλεσμα για τους Βαυαρούς, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς του Μονάχου, αν θέλει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Μιλάνου.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Η Ατλέτικο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, αλλά προήλθε από δικό μας λάθος. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας και το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, κάτι που αποτελούσε στόχο μας. Οι αντίπαλοί μας αμύνθηκαν εξαιρετικά και έχουν έναν πολύ καλό γκολκίπερ. Όταν παίζεις με τόσους παίκτες πίσω, δεν είναι εύκολο. Πάντως αρκετές ευκαιρίες κι αυτό δεν είναι εύκολο απέναντι στην Ατλέτικο».

Όσον αφορά στη ρεβάνς του Μονάχου, ο προπονητής της γερμανικής ομάδας τόνισε: «Θα πρέπει να παίξουμε σε διαφορετικό ρυθμό στη ρεβάνς. Αν τους επιτρέψουμε να τρέξουν και να κερδίσουν φάουλ, θα είναι δύσκολα για μας. Πρώτα θα δούμε το παιχνίδι του Σαββάτου για το πρωτάθλημα και μετά τη ρεβάνς της Τρίτης».