Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί τον πρώτο στόχο της διοίκηση της Έβερτον για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε περίπτωση που λυθεί τελικά η συνεργασία της με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί τον πρώτο στόχο της διοίκηση της Έβερτον για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε περίπτωση που λυθεί τελικά η συνεργασία της με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι και περιμένει τις εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να δει αν θα αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Χάαλ ή αν θα πρέπει να στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις.

Η εφημερίδα “Daily Star” αναφέρει πως ο μεγαλομέτοχος των “ζαχαρωτών” Φραχάντ Μοσίρι, έχει εκφράσει την επιθυμία να προσλάβει τον Πορτογάλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του, όμως η συγκεκριμένη προσπάθεια αναμένεται να έχει αρκετές δυσκολίες. Οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Μουρίνιο θα αξιώσει αρκετά χρήματα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για το μπάτζετ της νέας σεζόν, προκειμένου να δεχτεί να αναλάβει τα ηνία της Έβερτον.