Με δύο γκολ του Έντινσον Καβάνι η Νάπολι επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι και κρατάει την πρόκριση στους «16» του Champions League στα χέρια της.

Με δύο γκολ του Έντινσον Καβάνι η Νάπολι επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι και κρατάει την πρόκριση στους «16» του Champions League στα χέρια της. Οι «παρτενοπέι» πήγαν στους 8 βαθμούς και άφησαν τους Άγγλους στους 7, αλλά για να είναι σε κάθε περίπτωση χρειάζονται μόνο τη νίκη την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας επί της Βιγιαρεάλ.
 
Κι αυτό διότι την ίδια ώρα η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Μπάγερν. Σε κάθε περίπτωση, οι Βαυαροί έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο.
 
Ο Καβάνι άνοιξε το σκορ στο 18′ από ασίστ του Λαβέτσι, ενώ για τους «πολίτες» ισοφάρισε ο Μπαλοτέλι με ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του στο 33′. Ο Ουρουγουανός «χτύπησε» και πάλι στο 49′, κάνοντας το 2-1 και αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν ποτέ την «απάντηση».

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Ντοσένα, Αρόνικα, Καναβάρο, Καμπανιάρο, Μάτζιο (88′ Φερνάντες), Γκαργκάνο, Ινλέρ (59′ Τζεμάιλι), Χάμσικ, Καβάνι (83′ Πάντεφ), Λαβέτσι
 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Κομπανί, Σαμπαλέτα (86′ Τζόνσον), Κολάροφ, Ντε Γιονγκ (78′ Νασρί), Μίλνερ, Σίλβα, Γ. Τουρέ, Τζέκο (81′ Αγουέρο), Μπαλοτέλι