Γκάμπι: «Κανένας φόβος για τη Ρεάλ»

Χωρίς φόβο και με μόνο στόχο τη νίκη θα παραταχθεί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης η Ατλέτικο, σύμφωνα με τον Γκάμπι.

Χωρίς φόβο και με μόνο στόχο τη νίκη θα παραταχθεί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης η Ατλέτικο, σύμφωνα με τον Γκάμπι Φερνάντεζ. Ο μέσος των «ροχιμπλάνκος» υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει να διακόψει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα τόνισε πως στόχος είναι να διακοπεί και η αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών απέναντι στη «βασίλισσα» της Ευρώπης.

Αρχικά, ο Γκάμπι τόνισε: «Έχουμε καιρό να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά για την Ατλέτικο. Έχουμε μία διπλή ευκαιρία, αφού μπορούμε να διακόψουμε το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και να σπάσουμε την παράδοση. Θα πάμε για τη νίκη, αφού δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε κάποια ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Τώρα πρέπει να δείξουμε την δύναμή μας. Πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Αυτό είναι ξεχωριστό ματς για τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς. Θα δώσουμε τα πάντα, για να προσφέρουμε χαρά στους φίλους της Ατλέτικο».

Όσον αφορά στην πιθανή απουσία του Φαλκάο τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά δεν θα ρισκάρουμε μία συμμετοχή του, η οποία μπορεί να προκαλέσει απουσία δύο ή τριών μηνών. Πάντως, αν μπορεί, θα αγωνιστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.