Εφυγε για Τρίπολη, χωρίς Καστίγιο

Με ένα πρωϊνό χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στη Τρίπολη.

Με ένα πρωϊνό χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στη Τρίπολη. Ο Νέρι Καστίγιο όπως ήταν αναμενόμενο, έμεινε εκτός αποστολής, ενώ η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη ίσως βοηθήσει στην πρόοδο των διαπραγματεύσεων με την Πουέμπλα, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο Μεξικό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μεξικανοί επιβεβαιώνουν, πια, επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη του Αρη στον οποίο προσφέρουν το αστρονομικό, για την εποχή, ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ!!!  Πέραν του Καστίγιο στην πελοποννησιακή πόλη δεν θα βρεθούν οι τραυματίες Βράνιες, Γιακούποβιτς, Κατίδης, καθώς και οι μακροχρόνια απόντες Σηφάκης, Πορτίγια και Γκαρσία.

Ο κ. Πρόμπιερζ παίρνει μαζί του 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Παπαζαχαρίας, Ιάκομπ. Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Νέτο, Καπετάνος και Ουμπίντες.

Σε ότι έχει να κάνει με το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής του Αρη, κόντρα στον  Αστέρα, το γενικό σκεπτικό παραμένει το ίδιο, καθώς ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ή δεν διαφοροποιείται ριζικά. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μάρκος Βελλίδης, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Ντίκο, Σανκαρέ, ενώ στα άκρα θα τοποθετηθούν ο Μίσελ (αριστερά), με τον Παπαστεριανό ή τον Καζναφέρη στα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Φατί-Τόχα δεν αλλάζει, έχοντας στις πτέρυγες τους Ούμπιντες (αριστερά) και Γιαννιώτα (δεξιά). Τέλος, οι «δίδυμοι πύργοι» Γιάκομπ-Τσέζαρεκ θα επωμιστούν το βάρος του επιθετικού τομέα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ντάρσι Νέτο, μετά την καλή εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως με βάση τις δοκιμές του Πρόμπιερζ όλη την εβδομάδα, φαίνεται να μένει στον πάγκο.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή ταξιδεύει αεροπορικώς (μέσω Καλαμάτας) και από εκεί οδικώς για την Τρίπολη στην οποία θα διανυκτερεύσει, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μέσω Αθηνών, καθώς προλαβαίνει το τελευταίο δρομολόγιο της Κυριακής από το «Ελ. Βενιζέλος» για Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.