Η ήττα από την Τσέλσι έχει κάνει τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι ακόμα πιο αποφασισμένους να επιστρέψουν στις νίκες, αρχής γενομένης από το επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο την Αρσεναλ.

Η ήττα από την Τσέλσι έχει κάνει τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι ακόμα πιο αποφασισμένους να επιστρέψουν στις νίκες, αρχής γενομένης από το επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο την Αρσεναλ. Μετά τον προπονητή των «πολιτών» Ρομπέρτο Μαντσίνι, την ίδια άποψη εξέφρασε και ο αρχηγός τους Βενσάν Κομπανί.
 
«Το ματς με την Τσέλσι μας έκανε ακόμα πιο διψασμένους για επιτυχίες στους επόμενους αγώνες. Θέλουμε να έρθει σύντομα η Κυριακή για να παίξουμε ποδόσφαιρο ξανά. Τέτοια ομάδα είμαστε. Σε στιγμές σαν αυτή ξέρουμε να αντιδρούμε και θα επιδιώξουμε να τα καταφέρουμε απέναντι στην Αρσεναλ», δήλωσε ο Βέλγος αμυντικός στους Τάιμς.
 
«Σίγουρα τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την αντίπαλό μας και στο μεταξύ μας ντέρμπι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι έκαναν και οι παίκτες της. Να αντιδράσουμε μετά από ένα μήνα με άσχημα αποτελέσματα. Ο τρόπος με τον οποίο το κατάφεραν ήταν πραγματικά απίστευτος», υποστήριξε.