«Πόρτα» στον Καστίγιο

Αυτό που ήταν λίγο εώς πολύ αναμενόμενο, έγινε πράξη από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Πολωνός τεχνικός βλέποντας τον Νέρι Καστίγιο να καταφθάνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά τα όσα συνέβησαν από μεριάς του τη στιγμή της αλλαγής του, δεν του επέτρεψε να προπονηθεί.

Αυτό που ήταν λίγο εώς πολύ αναμενόμενο, έγινε πράξη από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Πολωνός τεχνικός βλέποντας τον Νέρι Καστίγιο να καταφθάνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά τα όσα συνέβησαν από μεριάς του τη στιγμή της αλλαγής του, δεν του επέτρεψε να προπονηθεί, παραπέμποντάς τον στη διοίκηση για τα περαιτέρω. Αμέσως ο Καστίγιο αποχώρησε και λίγο αργότερα έπαιρνε τη σχετική ειδοποίηση από τα γραφεία της κιτρινόμαυρης εταιρίας, στα οποία θα πρέπει να παραβρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του.

Μέχρι τότε ο Μεξικανός θα βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Κομοτηνή για το ματς κυπέλλου με τον Πανθρακικό, την προσεχή Πέμπτη. Ολ΄ αυτά φανερώνουν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο τις προθέσεις του Πρόμπιερζ απέναντί του, σε μια στιγμή μάλιστα που ο Πολωνός φαινόταν να τον στηρίζει, παρά τις συνεχόμενες απογοητευτικές εμφανίσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογο είναι το κλίμα και στις τάξεις των οπαδών, κάτι που φάνηκε από τις παρατεταμένες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Οι οπαδοί του Αρη που άλλα περίμεναν από τον Καστίγιο και άλλα βλέπουν απ΄ αυτόν εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.