«Δεν τους θέλω»

Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι σχέσεις του Αρη με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν υπολογίζει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τους Καστίγιο, Πρίττα, Παπαστεριανό και Πορτίγια για τους οποίους ο Πολωνός τεχνικός είναι κατηγορηματικός και αμετακίνητος.

Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι σχέσεις του Αρη με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν υπολογίζει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τους Καστίγιο, Πρίττα, Παπαστεριανό και Πορτίγια για τους οποίους ο Πολωνός τεχνικός είναι κατηγορηματικός και αμετακίνητος: «Δεν τους θέλω», ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους διοικούντες την ΠΑΕ και πλέον θα πρέπει να δρομολογηθούν οι ανάλογες κινήσεις.

Κι αν για τον Νέρι Καστίγιο οι απόψεις των δύο πλευρών ταυτίστηκαν, καθώς ο Μεξικανός είναι από τους χειρότερους παίκτες της ομάδας, δεν ισχύει το ίδιο για τους άλλους τρεις (και ειδικά για Πρίττα και Παπαστεριανό) για τους οποίους έγινε προσπάθεια να αλλάξει γνώμη ο 39χρονος προπονητής. Προσπάθεια που προς το παρών πέφτει στο κενό. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις με τον Πρόμπιερζ, με τους ανθρώπους του Αρη να θέλουν να «γλιτώσουν», τουλάχιστον, τον Μανώλη Παπαστεριανό ο οποίος αποτέλεσε σημαντική μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, είναι μόλις 24 ετών και παρά το ότι δεν έπαιξε ποτέ στη θέση του, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Οι κιτρινόμαυροι παράγοντες θεωρούν (και δικαίως) πως θα είναι κρίμα για τον Αρη να χάσει τον Παπαστεριανό από μια παρεξήγηση.

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Πρίττα και Πορτίγια, το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσουν, ενώ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για τον Καστίγιο ο οποίος δεν έχει πρόταση από πουθενά και αρνείται να αφήσει το 1 εκατομμύριο ευρώ του συμβολαίου του. Η υπόθεσή του, ίσως εξελιχθεί σε σήριαλ.

Απολαμβάνουν το μοναδικό ρεπό
Το μοναδικό ρεπό του τριημέρου της Πρωτοχρονιάς, απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, καθώς παραμονή και ανήμερα του νέου έτους θα βρεθούν κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση. Ενόψει Κέρκυρας ο Πρόμπιερζ ελπίζει πως θα έχει στη διάθεσή του τον Γιούριτσα Βράνιες που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και το πιο πιθανό είναι πως θα βρίσκεται στην αποστολή για το νησί των Φαιάκων, ενώ κάποιες ελπίδες έχει και ο Νάτσο Γκαρσία. Στις επιστροφές λογίζεται και ο Ρίκι Φατί ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τη Δόξα.

Διαγράφεται ο Σκόρδας
Αντίστροφη μέτρηση για τον Λάμπρο Σκόρδα από τη Λέσχη Φίλων Αρη. Το υπ΄ αριθμόν 001 μέλος του Φορέα, βρίσκεται αντιμέτωπο με το φάσμα της διαγραφής, μετά την ενέργειά του να καταθέσει αγωγή (στις 21 του περασμένου Νοέμβρη) κατά του οργάνου διοίκησης της ΠΑΕ. Ο Σκόρδας έχει κληθεί σε απολογία και αν δεν παραστεί (πράγμα το οποίο είναι και το πιο πιθανό), τότε θα κινηθούν οι τελικές διαδικασίες για την εκπαραθύρωσή του από τους κόλπους της Λέσχης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.