«Έσβησαν τη φωτιά»

Με δελτίο τύπου που εξεδόθη από την ΠΑΕ Αρης, μπήκε οριστικό τέλος στο σήριαλ που δημιουργήθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και έθεσε εν αμφιβόλω τη θέση του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην προπονητική καρέκλα της ομάδας.

Με δελτίο τύπου που εξεδόθη από την ΠΑΕ Αρης, μπήκε οριστικό τέλος στο σήριαλ που δημιουργήθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και έθεσε εν αμφιβόλω τη θέση του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην προπονητική καρέκλα της ομάδας. Μάλιστα υπάρχει και σχετική τοποθέτηση του Πολωνού τεχνικού ο οποίος όμως δεν αναφέρεται στις επίμαχες δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε πολωνική ιστοσελίδα. Δηλώσεις που δημιούργησαν αναστάτωση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

«Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση -όπως άλλωστε είχε συμβεί και χθες- στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανάμεσα στην διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Μίχαλ Πρόμπιερζ. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το αγωνιστικό τμήμα και λύθηκαν όλες οι απορίες και οι προβληματισμοί που υπήρχαν εκατέρωθεν.

Η προσπάθεια της ομάδας για επίτευξη όλων των στόχων της συνεχίζεται με όλους παρόντες. Μετά την συνάντηση ο κ. Πρόμπιερζ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μιλήσαμε για την κατάσταση της ομάδας, βλέπουμε την θετική προοπτική που μπορεί να υπάρξει και παρόλα τα οικονομικά προβλήματα, η ομάδα δίνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της. Απλά η αγωνία μας για την ομάδα, μας οδήγησε σε αυτές τις συναντήσεις, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.