Γκονλούμ: «Αδύναμος ο Ολυμπιακός»

Πεπεισμένος πως η Εφές Πίλσεον θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της Euroleague, εμφανίστηκε ο Κερέμ Γκονλούμ.

Πεπεισμένος πως η Εφές Πίλσεον θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της Euroleague, εμφανίστηκε ο Κερέμ Γκονλούμ. Ο Τούρκος παίκτης τόνισε πως δεν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση και συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα παλέψει με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την πρόκριση.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μπορεί να τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, αλλά πιστεύω πως είχε πολύ πιο δύσκολη κλήρωση από μας στο Top 16. Πιστεύω στην πρόκριση. Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο ισχυρός όσο παλαιότερα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ίσως ένα επίπεδο πιο πάνω από όλους, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ πως ήταν μια καλή κλήρωση για μας. Όλες οι ομάδες της Τουρκίας έκαναν μεγάλες επενδύσεις για να φτάσουν στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Πρέπει μία ομάδα μας να φτάσει μέχρι εκεί κι ελπίζω να είμαστε εμείς αυτή».

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως σε έναν μήνα θα είμαι έτοιμος να παίξω. Μου λείπει το μπάσκετ και ξέρω πως η ομάδα με χρειάζεται, αφού μετά και την αποχώρηση του Ιλιάσοβα για το ΝΒΑ, όλο το βάρος στη θέση ‘4’ έχει πέσει πάνω στον Σαβάνοβιτς. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και πιστεύω πως θα προλάβω κάποια από τα τελευταία παιχνίδια του Top 16. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες κι έχω να παίξω μπάσκετ έξι μήνες, αλλά ξέρω καλά τη φιλοσοφία της ομάδας και πιστεύω πως θα μπορέσω να βοηθήσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.