Μιχαλήτσος: «Κρίμα για την ομάδα»

Στα προβλήματα της ομάδος του και στο γκολ της ισοφάρισης από τον Φυτανίδη στάθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου.

Στα προβλήματα της ομάδος του και στο γκολ της ισοφάρισης από τον Φυτανίδη στάθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Αρη τόνισε πως τα κουκιά είναι μετρημένα στους “κίτρινους” και με αυτά προσπαθεί να βρει λύσεις, ενώ θεωρεί πως έπεσε η ψυχολογία των παικτών του μετά το 1-1.

«Είναι κρίμα για την ομάδα. Μέχρι το γκολ της ισοφάρισης τα πηγαίναμε καλά. Από εκεί και πέρα έπεσε η ψυχολογία μας. Δεν έχουμε πολλές λύσεις σε κάποιες θέσεις και χάσαμε την πρόκριση από μια ομάδα που ξέραμε ότι ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Παίξαμε για μεγάλο διάστημα για τη νίκη. Υπήρξαν κάποια προβλήματα με παίκτες. Ο Γιαννιώτας που ήταν καλός, ένιωσε ενοχλήσεις και ζητούσε αλλαγή. Δεν έχουμε πάρα πολλές λύσεις για κάποιες σημαντικές θέσεις. Περιμέναμε το παιχνίδι να πάει στην παράταση δυστυχώς όμως μπήκε το δεύτερο γκολ. Κρίμα για τον Αρη που αποκλείστηκε έτσι.

Ο κ. Δώνης έχει τόσες επιλογές και καλό κλίμα στην ομάδα. Εμάς τα προβλήματα κάθε μέρα μεγαλώνουν. Τα κουκιά είναι λίγα και προσπαθείς να βγάλεις με αυτά ότι καλύτερο μπορείς. Το γκολ της ισοφάρισης μας άλλαξε πολλά πράγματα και τη ψυχολογία των παικτών που μέχρι τότε ήταν πολύ καλή.

Ο Γιαννιώτας μας ζητούσε αλλαγή δέκα λεπτά πριν γίνει τελικά και έγινε την ώρα του γκολ. Δεν είχαμε τις λύσεις που θα έπρεπε σε αυτή τη φάση. Κατόπιν εορτής πολλά θα μπορούσαμε να πούμε. Θέλαμε μέσα τον Φατί γιατί χρειαζόμασταν ψηλούς παίκτες, δεν είχαμε ψηλούς παίκτες και ο Ατρόμητος έπαιζε και με τον Αναστασάκο. Έτσι φάγαμε και το γκολ της ισοφάρισης, από ένα στημένο και εύκολο στημένο. Είναι εύκολο να πεις ότι θα βγάλεις τον Φατί, αλλά δεν γινόταν».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.