Αποχωρεί ο Πορτίγια

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Αρη με τον Κρίστιαν Πορτίγια. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη προανήγγειλε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας μάλιστα τους φίλους της ομάδας...

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Αρη με τον Κρίστιαν Πορτίγια. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη προανήγγειλε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας μάλιστα τους φίλους της ομάδας: «Επίσημα ανακοινώνω ότι ο Αρης και εγώ σπάμε το συμβόλαιο που μας συνέδεε εδώ και ένα χρόνο. Ευχαριστώ όλους στην οικογένεια του Αρη και ειδικά τους οπαδούς της ομάδας. Είστε απίστευτοι. Καλή τύχη φίλοι μου».


Ο Πορτίγια εδώ και καιρό δεν υπολογίζονταν από τους κιτρίνους, ειδικά μετά τον τραυματισμό του ο οποίος έφερε τον Ισπανό αθλητή πολύ πίσω. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πρόμπιερζ δεν τον συμπεριέλαβε ποτέ στο πλάνο της πρώτης ομάδας. Προπονούνταν με τους τρεις της «καραντίνας» (Πρίττας, Καστίγιο, Παπαστεριανός), ενώ και επί Μιχαλήτσου δεν επέστρεψε στη πρώτη ταχύτητα. Πλέον, αναζητά  τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.