Προσφυγή ο Αγτζίδης

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Αρης με την οποία ζητά να μείνει ελεύθερος, κατέθεσε ο Γιάννης Αγτζίδης.

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Αρης με την οποία ζητά να μείνει ελεύθερος, κατέθεσε ο Γιάννης Αγτζίδης. Το κίνητρο του νεαρού αμυντικού, πάντως, δεν είναι οικονομικό (οι οφειλές προς το πρόσωπό του είναι μηδαμινές), αλλά καθαρά αγωνιστικό. Κι αυτό μετά την απόφαση του Μανουέλ Μασάδο να τον «μεταθέσει» στην Κ-20. Ηταν μια απόφαση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Αγτζίδη που μέσω αυτής της οδού, θα προσπαθήσει να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη, προκειμένου να αποκτήσει χρόνο συμμετοχής. Με αυτή του την κίνηση ο νεαρός θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας, μετά από αρκετά χρόνια παραμονής σε αυτήν.

Εμπλοκή με Λάκκωμα

Στο μεταξύ μια δυσάρεστη εξέλιξη έκρυβε η υπόθεση του Λακκώματος-Αβραάμ Παπαδόπουλου. Το εφετείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης!  Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση επιδικαζόταν σε βάρος του Αρη ποσό 500.000 ευρώ, πλέον τόκων και δικαστικής δαπάνης για απαίτηση του Α.Σ Διγενής Λακκώματος που αφορούσε ιδιωτικό συμφωνητικό για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου το οποίο είχαν συνάψει ο Λάμπρος Σκόρδας και ο Αλκέτας Παναγούλιας. Μετά τη θεώρηση της απόφασης, το ανωτέρω ποσό, μείον τις 150.000 που έχει ήδη καταβάλει ο Άρης μετά την πρωτόδικη απόφαση, θα καταστεί αμέσως απαιτητό, δηλαδή 350.000 ευρώ. Η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο. Οι άνθρωποι των κίτρινων δεν αποκλείεται να επιδιώξουν και ένα διακανονισμό με το Λάκκωμα, κάτι που είχαν βέβαια προσπαθήσει να κάνουν και στο παρελθόν αλλά είχαν συναντήσει την καθολική άρνηση του Διγενή στην πρόταση που είχαν κάνει…

Προπόνηση στο Ρύσιο

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει Δόξας, με προπόνηση στο Ρύσιο. Ο Μανουέλ Μασάδο, αναμένεται να δοκιμάσει το πλάνο που θα εφαρμόσει την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο, έχοντας, πια, μεγαλύτερη γνώση του υλικού που έχει στα χέρια του. Πέραν των γνωστών απουσιών των τιμωρημένων Λαζαρίδη, Σολτάνι και του τραυματία, Μανώλη Παπαστεριανού, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.