Τρίτη και φαρμακερή κόντρα στον Άγιαξ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει πως έχει πάρει το μάθημά του από τις δυο προηγούμενες συναντήσεις του με τον Άγιαξ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα play off του Champions League (20:00).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει πως έχει πάρει το μάθημά του από τις δυο προηγούμενες συναντήσεις του με τον Άγιαξ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα play off του Champions League (20:00). Οι νταμπλούχοι Ελλάδος υποδέχονται την ολλανδική ομάδα στην κατάμεστη Τούμπα και έχουν ως πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους, για πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-4-2 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Πασχαλάκης θα καθίσει στην εστία των “ασπρόμαυρων”, με τους Κρέσπο και Βαρέλα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μάτος και Γιαννούλης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ελ Καντουρί και Εσίτι να είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι. Οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι του “Δικέφαλου” του Βορρά, με τους Πέλκα και Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο “Αίαντας” αναμένεται να παραταχθεί στην αναμέτρηση με 4-3-3 και τον Ονανά στην εστία του. Οι Μαρτίνες και Σουρς θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, με τους Ταλιαφίκο και Φέλτμαν στα άκρα της άμυνας. Οι Μαζραουί, Μάρτινς και Φαν Ντε Μπέεκ θα είναι οι τρεις κεντρικοί μέσοι, με τους Νέρες, Ζιγιέκ και Τάντιτς να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης. 

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλάβκο Βίτσιτς (Σλοβακία), με βοηθούς τους Κλάντσιτς και Κόβατσιτς, επίσης από τη Σλοβακία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ομπρένοβιτς από τη Σλοβενία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.