Η πρόβλεψη ενδεκάδας για Άγιαξ (pics + video)

Τι υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των ολλανδικών ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή του Αίαντα στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τους παίκτες που αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στην αυριανή (6/8) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει αύριο (6/8) ο Άγιαξ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για τη Γ’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας περιόδου. Χωρίς καμία διάθεση από την τεχνική ηγεσία για εκ νέου πειραματισμούς και δοκιμές, όπως έκανε στα δύο προηγούμενα επίσημα παιχνίδια της σεζόν ως τώρα. 
Ο Έρικ Τεν Χαγκ, όπως προβλέπουν οι εκπρόσωποι των ολλανδικών ΜΜΕ, που ακολούθησαν τον Αίαντα στη Θεσσαλονίκη, θα παρατάξει τους εξής, σε σχηματισμό 4-3-3, όπως άλλωστε επιτάσσει η σχολή ποδοσφαίρου της χώρας: κάτω από τα δοκάρια τον Ονανά, με τους Μαρτίνες και Σουρς στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θα είναι ο Ταλιαφίκο (αριστέρα) και Φέλτμαν (δεξιά).
Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Μαζραουί, Μάρτινς και Φαν Ντε Μπέεκ.
Στην επίθεση, οι Νέρες, Ζίγιεκ και Τάντιτς.
Οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ προπονήθηκαν σήμερα στην Τούμπα, έχοντας μια πρώτη επαφή με τον αγωνιστικό χώρο, όπου θα παίξουν αύριο. Επίσης, δοκίμασαν τις αντοχές τους στις καιρικές συνθήκες της Θεσσαλονίκης, όπου η ζέστη ήταν έντονη και τη σημερινή ημέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.