Τον εαυτό του να φοράει στο μέλλον τα «κοκκινόμαυρα» χρώματα της Μίλαν βλέπει ο Κάρλος Τέβες.

Τον εαυτό του να φοράει στο μέλλον τα «κοκκινόμαυρα» χρώματα της Μίλαν βλέπει ο Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντίνος στράικερ μιλώντας σε ειδησεογραφικά μέσα της πατρίδας του, ξεκαθάρισε πως επιθυμία του αποτελεί η μετακόμιση στους «ροσονέρι» παρά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ.

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του παίκτη, Κία Τζουράμπιαν που βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι, ξεκαθάρισε πως μπορεί να συναντήθηκε με τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα κάτι το επίσημο σχετικά με τη μετεγγραφή του Τέβες.

«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Βρισκόμαστε στη μέση των διαπραγματεύσεων αλλά δεν πρόκειται να δώσω άλλες λεπτομέρειες. Από κει και πέρα, συνεχίζουμε τις εαφές μας με άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται τις οποίες και δε χρειάζεται να αποκαλύψω καθώς το έχουν κάνει ήδη οι εφημερίδες. Ένα πράγμα μόνο μπορώ να σας πω, αν ο Αντσελότι δεν ήταν προπονητής της Παρί, ουδέποτε θα ξεκινούσαμε διαπραγματεύσεις με το σύλλογο. Ο Κάρλο δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους αλλά ο καλύτερος προπονητής στον κόσμος».

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Αργεντίνο, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε: «Ο Τέβες θέλει να έρθει στη Μίλαν και εμείς επίσης θα θέλαμε να τον αποκτήσουμε. Μένουν ακόμα λίγες μέρες πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου. Θα το σκεφτούμε».

Στο μεσοδιάστημα, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ειδησεογραφικά μέσα, οι «ροσονέρι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Κατάνια για την απόκτηση του Μάξι Λόπες.