Θέλει ο Κόκε, αλλά…

Για άλλη μια ημέρα ο Σέρχιο Κόκε βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στους κιτρίνους, το οποίο πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει από δύσκολο εώς απίθανο.

Για άλλη μια ημέρα ο Σέρχιο Κόκε βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στους κιτρίνους, το οποίο πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει από δύσκολο εώς απίθανο. Κι αυτό εξαιτίας του ότι η κιτρινόμαυρη εταιρία δεν έχει εξασφαλισμένη φορολογική ενημερότητα. Χωρίς την παραπάνω προϋπόθεση, καμία μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει και συνεπώς ούτε του Κόκε. Πάντως ο τελευταίος φέρεται διατεθειμένος να κάνει πίσω και στο θέμα των επιταγών που εώς τώρα «κολλούσε» το θέμα του. Ολ΄ αυτά σε προφορικό επίπεδο στο οποίο φαίνεται να υπάρχει αρχική συμφωνία.

Οι μεταγραφές εκπνέουν το βράδυ της Τρίτης και εάν εώς τότε δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα της ενημερότητας ο Κόκε δεν μπορεί να παίξει στον Αρη. Ούτε φυσικά μπορεί να υπογράψει, περιμένοντας την εξασφάλισή της (υπολογίζεται στα τέλη Φλεβάρη), διότι κάτι τέτοιο αντίκειται στους κανονισμούς. 

Υπ΄ αυτές τις συνθήκες η υπόθεση Κόκε πολύ δύσκολα θα τελεσφορήσει για τον ίδιο και την ομάδα. Εκτός και αν συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι.        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.