Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ είναι και πάλι διατεθειμένη να μαζέψει τα... περισσεύματα της Λίβερπουλ. Ο λόγος γίνεται για τους Μπεντέκε, Στάριτζ, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας βρίσκονται στη μαύρη λίστα των "κόκκινων".

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ είναι και πάλι διατεθειμένη να μαζέψει τα… περισσεύματα της Λίβερπουλ. Ο λόγος γίνεται για τους Μπεντέκε, Στάριτζ, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας βρίσκονται στη μαύρη λίστα των “κόκκινων”.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το περιβάλλον της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ο πρώτος επειδή ακόμα και όταν είναι υγιής δεν ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα και ο δεύτερος επειδή άπαντες έχουν βαρεθεί να μην το βλέπουν υγιή. Το δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρει ότι ο λονδρέζικος σύλλογος που θα κατοικεί του χρόνου στο αχανέστατο Ολυμπιακό Στάδιο, θέλει να κάνει μεγάλες μεταγραφές ώστε να προσελκύσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση και για τους δυο ζήτησε από τη διοίκηση να γίνει κίνηση απόκτησής του. Οι ιθύνοντες της Γουέστ Χαμ από την πλευρά τους θεωρούν ότι ένα ποσό ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ είναι ικανό για να πείσει τη Λίβερπουλ να πει το “ναι”. Επαναλαμβάνουμε… Ολα αυτά είναι από ένα δημοσίευμα, το οποίο αναπαρήγαγε η Liverpool ECHO, χωρίς να εκφράσει θετικά σχόλια περί τούτου.