Πανέτοιμος για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανατρέψει την ήττα του 1-0 από την Άντερλεχτ, στην αναμέτρηση των Βρυξελλών και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Europa League (22:05).

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανατρέψει την ήττα του 1-0 από την Άντερλεχτ, στην αναμέτρηση των Βρυξελλών και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Europa League (22:05). Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Βέλγους στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή συνεχίζοντας την εφετινής του ευρωπαϊκή πορεία. Ο Μάρκο Σίλβα θέλει από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη της πρώτης αναμέτρησης, τα οποία επέτρεψαν στους αντιπάλους τους, να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ρομπέρτο θα καθίσει στην εστία των «ερυθρολεύκων», με τους Μποτία και Ντα Κόστα να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ελαμπντελαουί και Μαζουακού θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζντιέλαρ και Μιλιβόγεβιτς να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Ντουρμάζ, Σεμπά και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. 

Από την άλλη πλευρά, οι Βέλγοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Προτό, Ναχάρ, Κάρα, Ντεσάχτ, Μπίντερ, Ντεφούρ, Μπάτζι, Πρετ, Ατσεαμπόνγκ, Τζούρισιτς και Οκάκα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.