Αντσελότι: «Απειλή η Μαρσέιγ»

Τη Μαρσέιγ κατονόμασε ως τη σημαντικότερη αντίπαλο της Παρί Σεν Ζερμέν στην κούρσα του τίτλου στο σαμπιονά ο προπονητής της δεύτερης Κάρλο Αντσελότι.

Τη Μαρσέιγ κατονόμασε ως τη σημαντικότερη αντίπαλο της Παρί Σεν Ζερμέν στην κούρσα του τίτλου στο σαμπιονά ο προπονητής της δεύτερης Κάρλο Αντσελότι.

Οι πρωτευουσιάνοι, που παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος, φαντάζουν ως το φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο. Αν τα καταφέρουν, θα είναι ο πρώτος τους από το 1994.

«Αυτή τη στιγμή, πιο ισχυρή αντίπαλος μοιάζει η Μονπελιέ, αλλά εγώ φοβάμαι τη Μαρσέιγ, που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός, σε συνέντευξή του στην «Equipe».

«Ξέρω πολύ καλά τον προπονητή της Ντιντιέ Ντεσάν. Εχει θαυμάσια γνώση του ποδοσφαίρου και είναι απολύτως ικανός να οδηγήσει την ομάδα του με επιτυχία στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο δυναμικό που βρήκε στην Παρί, υποστήριξε ότι είναι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. «Όλα πηγαίνουν καλά. Εχω μία ομάδα από νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που με αντιμετωπίζουν με σεβασμό, επειδή έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους», ανέφερε.

«Θέλω όμως να βελτιώσω ακόμα περισσότερο τη σχέση μου μαζί τους. Μου αρέσει να μιλάω με τους παίκτες, ακόμα και να διασκεδάζω μαζί τους μερικές φορές. Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται συγκέντρωση στη δουλειά και άλλες όπου είναι απαραίτητο να χαλαρώσουμε», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.