Μασάδο: «Κάποια πράγματα θα αλλάξουν»

Ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής, κατάφερε να πάρει μέρος ο Νόε Ακόστα και ουσιαστικά αυτό που ελέγετο όλη την εβδομάδα, περί απουσίας του από το επόμενο παιχνίδι του Αρη, οριστικοποιήθηκε.

Ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής, κατάφερε να πάρει μέρος ο Νόε Ακόστα και ουσιαστικά αυτό που ελέγετο όλη την εβδομάδα, περί απουσίας του από το επόμενο παιχνίδι του Αρη, οριστικοποιήθηκε. Ο Ακόστα δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των κιτρίνων στη Ξάνθη και ο Μανουέλ Μασάδο, βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής του αντικαταστάτη του, στην αριστερή πτέρυγα.

Πάντως, ο προπονητής του Αρη, μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε στην παρουσία του Ισπανού, παρά τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα των δηλώσεων που έκανε στη NOVA, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης: « Ο ποδοσφαιριστής έχει έναν τραυματισμό, έχει δείξει πολύ μεγάλη διάθεση και θέληση για να επανέλθει στην ομάδα. Προσπαθεί να κάνει την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση, ώστε να προλάβει το παιχνίδι με την Ξάνθη. Τα πράγματα κυλάνε καλά, αλλά πρέπει να δούμε και την αυριανή μέρα για να δούμε αν μπορεί να ενσωματωθεί σε πλήρη ρυθμό μαζί με την ομάδα. Ευχής έργον είναι, αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να τον έχουμε μαζί μας. Εάν όχι, φυσικά θα πρέπει ν΄ αλλάξουμε κάποια πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να ανοίξουμε τα χαρτιά μας, αλλά όπως καταλαβαίνετε σε περίπτωση που ο Ακόστα δεν είναι στη διάθεσή μας, κάποια πράγματα θ΄ αλλάξουν», κατέληξε, επί του θέματος, ο Πορτογάλος ο οποίος μελετά πια τα εναλλακτικά σενάρια. Κατίδης, Καπετάνος ή Σολτάνι; Ουδείς αυτή τη στιγμή μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Εκτός κι αν ο Ακόστα παρουσιαστεί στο χαλάρωμα του Σαββάτου έτοιμος για το ταξίδι στη Θράκη, πράγμα εξαιρετικά απίθανο!

Απόντες από τη μάχη της Ξάνθης θα είναι επίσης οι τραυματίες Παπαστεριανός, Σηφάκης, ο τιμωρημένος, Γιαννιώτας και ο Νάτσο Γκαρσία ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Μετά την τελευταία εκγύμναση του Σαββάτου, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, προκειμένου να καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, ενόψει του κυριακάτικου βραδινού αγώνα στα Πηγάδια.

Μπλόκο της Τρόϊκας για την εφορία

Η πολυπόθητη επιμήκυνση των δόσεων προς τη εφορία (60 τον αριθμό, συνολικά), κάτι που θα ανακούφιζε τα ταμεία της ΠΑΕ Αρης (και όχι μόνο), φαίνεται πως τελικά παραπέμπεται στις καλένδες. Οι εκπρόσωποι της Τρόϊκας που βρίσκονται στην Ελλάδα, απέρριψαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, συζητώντας το πολύ για 48 δόσεις και αυτό υπό προϋποθέσεις. Τι σημαίνει κάτι τέτοιο; Πως ο Αρης δεν μπορεί να ελπίζει σε άμεση μείωση του ποσού που καταβάλει μηνιαίως στην εφορία και πως υπό τις παρούσες συνθήκες το οικονομικό πρόβλημα παραμένει οξύ.            


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.