Στις αναμετρήσεις της Άρσεναλ με τη Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους με τη Μπάγερν Μονάχου στρέφονται τα βλέμματα των Ευρωπαίων φιλάθλων το βράδυ της Τρίτης (21:45).

Στις αναμετρήσεις της Άρσεναλ με τη Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους με τη Μπάγερν Μονάχου στρέφονται τα βλέμματα των Ευρωπαίων φιλάθλων το βράδυ της Τρίτης (21:45). Στο Λονδίνο, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση, εν όψει της ρεβάνς του «Καμπ Νου». Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί θέλουν τη νίκη, για να μετατρέψουν τη ρεβάνς στη Βαρκελώνης σε τυπική διαδικασία.

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλάν, Ράμσεϊ, Οζίλ, Γουόλκοτ, Σάντσες και Ζιρού. Από την πλευρά του, ο Λουίς Ενρίκε αναμένεται να παρατάξει τους «μπλαουγκράνα» με τους Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ.

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, εν όψει της ρεβάνς στη Γερμανία. Από την πλευρά τους, οι Βαυαροί έχοντας ήδη κατακτήσει το γερμανικό πρωτάθλημα, στρέφουν την προσοχή τους στο Champions League, το οποίο θέλουν να κατακτήσουν.

Η «βέκια σινιόρα» αναμένεται να παραταχθεί με τους Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Μαρκίσιο, Κεντίρα, Πογκμπά, Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα. Από την πλευρά της, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να αγωνιστεί με τους Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο, Ρόμπεν, Κόστα, Μίλερ και Λεβαντόφσκι.