Αδιέξοδο…

Η νέα απόφαση των ποδοσφαιριστών του Αρη για αποχή από την προπόνηση, έχει βαρύνει πολύ το κλίμα στην ομάδα.

Η νέα απόφαση των ποδοσφαιριστών του Αρη για αποχή από την προπόνηση, έχει βαρύνει πολύ το κλίμα στην ομάδα. Οι παίκτες αρνούνται να προπονηθούν, εάν δεν λάβουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων τους. Η διοίκηση από την πλευρά της, φαίνεται πως βρίσκεται σε πλήρη αδιέξοδο, δεδομένου πως χρήματα δεν υπάρχουν.

Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε από το πρωί, περί αναχώρησης των κ.κ Αθανασιάδη, Ορφανίδη και Κόντη για το εξωτερικό, τελικώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και οι τρεις παραμένουν  στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού, κάτι το οποίο, «μολύνει» ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα πάνω από το «Κλ. Βικελίδης». Κι αυτό διότι η ενδεχόμενη αυτή πηγή εσόδων, ουσιαστικά δεν μπορεί να υπολογίζεται, τουλάχιστον άμεσα.

Πάντως, οι άνθρωποι του Αρη είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια συνεννόησης με τους ποδοσφαιριστές, μήπως και καταφέρουν να τους πείσουν να γυρίσουν στις προπονήσεις, ώστε να εκτονωθεί, έστω προσωρινά, η κατάσταση. Ισως κατά τη διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις…   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.