Εβρά: «Ο ρατσισμός με έκανε δυνατότερο»

Τα σχόλια που είχε ακούσει ως έφηβος κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ιταλία ομολόγησε ότι κουβαλάει ακόμα ο Πατρίς Εβρά.

Τα σχόλια που είχε ακούσει ως έφηβος κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ιταλία ομολόγησε ότι κουβαλάει ακόμα ο Πατρίς Εβρά. Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη Μαρσάλα, ομάδα τρίτης κατηγορίας από τη Σικελία, και τότε οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ιδιαίτερα προσβλητικές.

«Πιστεύω ότι είμαι πιο δυνατός από πολλούς άλλους, γιατί έχω δεχτεί χτυπήματα και εντός και εκτός γηπέδου. Εμαθα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένας κόσμος καρχαριών. Στην Ιταλία, θυμάμαι ότι μου έβγαζαν φωτογραφίες όχι γιατί ήμουν ο Πατρίς Εβρά, αλλά γιατί ήμουν μαύρος», σχολίασε, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε ο Εβρά από τον Λουίς Σουάρες.

«Εμαθα να προσέχω τον εαυτό μου. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κλάψω, αλλά όλο αυτό με δίδαξε να είμαι πιο σκληρός. Θυμάμαι μια φορά που παίξαμε στο Παλέρμο, κάθε φορά που ακουμπούσα την μπάλα, 20.000 άνθρωποι έκαναν ήχους μαϊμούδων. Ενιωθα πολλή μοναξιά. Είναι φοβερό όλο αυτό γιατί πληγώνεται η αξιοπρέπειά σου», παραδέχτηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.