Στη σπουδαιότητα της καλής πορείας της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο Γιάγια Τουρέ, μετά τη νίκη 4-0 των «πολιτών» επί της κατόχου του τροπαίου Πόρτο την Τετάρτη. Στη σπουδαιότητα της καλής πορείας της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο Γιάγια Τουρέ, μετά τη νίκη 4-0 των «πολιτών» επί της κατόχου του τροπαίου Πόρτο την Τετάρτη.

Στη σπουδαιότητα της καλής πορείας της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο Γιάγια Τουρέ, μετά τη νίκη 4-0 των «πολιτών» επί της κατόχου του τροπαίου Πόρτο την Τετάρτη. 

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα δε θα είναι παρών στον επόμενο αγώνα της Σίτι, αφού συμπλήρωσε κάρτες. «Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Ηταν δυσάρεστη για μένα η κάρτα που δέχτηκα, αλλά πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου θα είναι αρκετά δυνατοί και απέναντι στην επόμενη αντίπαλό μας, είτε είναι η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, είτε η Λέγκια Βαρσοβίας», σχολίασε ο διεθνής άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού.

«Στο ματς με την Πόρτο, ήταν σημαντικό το γεγονός ότι σκοράραμε νωρίς. Αντιμετωπίζαμε μία πολύ καλή ομάδα που είναι πάντα παρούσα στην Ευρώπη. Ηταν δύσκολο το ματς, γιατί κρατούν την μπάλα πολύ, αλλά τα καταφέραμε. Είναι πολύ σημαντικό για μας να προχωρήσουμε και στο Γιουρόπα Λιγκ, γιατί θέλουμε πολύ έναν τίτλο φέτος», συμπλήρωσε.