Την επιστροφή του Κάρλος Τέβες στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Την επιστροφή του Κάρλος Τέβες στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως δέχτηκε την συγνώμη του Αργεντινού επιθετικού και πως τον υπολογίζει κανονικά από εδώ και στο εξής. Όπως τόνισε θα χρειαστούν περίπου δυο εβδομάδες για να επιστρέψει ο έμπειρος επιθετικός στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Αρχικά, ο Μαντσίνι τόνισε: «Ο Κάρλος ζήτησε συγγνώμη και δεν έχω πρόβλημα. Θα συναντηθούμε αύριο πριν την προπόνηση και θα αρχίσει να δουλεύει μαζί μας. Χρειάζεται 2-3 εβδομάδες για να βρει τη φόρμα του, αλλά στη συνέχεια θα είναι εντάξει και θα μπορεί να παίζει όπως οι υπόλοιποι. Ο Κάρλος ξέρει καλά την ομάδα, είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης και μπορεί να μας βοηθήσει».

Σχετικά, με την πρόκριση των «πολιτών» επί της Πόρτο για το Europa League, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: «Ήταν μια καλή βραδιά για μας, αλλά όχι εύκολη. Η Πόρτο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη κι έπαιξε πολύ καλά. Χαίρομαι που περάσαμε στους ’16’. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό, αλλά θα είναι δύσκολο. Με ομάδες όπως η Μαν. Γιουνάιτεντ, η Βαλένθια και η Σάλκε, το επίπεδο είναι σαν το Champions League. Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ, επειδή η Πόρτο είναι επικίνδυνη ομάδα».