Γιόρτασε με χατ τρικ ο Τζέραρντ

Ο Τζέραρντ γιόρτασε τη συμπλήρωση των 400 συμμετοχών του στην Πρέμιερ Λιγκ με χατ τρικ στο τοπικό ντέρμπι με την Εβερτον. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, με την οποία οι "Κόκκινοι" παρέμειναν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τζέραρντ θα θυμάται για πάντα τη συγκεκριμένη μέρα, καθώς έγινε ο πέμπτος μόλις παίκτης στην ιστορία που καταφέρνει να συμπληρώσει τέσσερις κατοστάδες συμμετοχών στην πρώτη κατηγορία και το γιόρτασε με χατ τρικ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ στο 34′ έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί στο Ανφιλντ, ενώ στο έκτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και αυτά της ομάδας του. Ο Τζέραντ ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η Λίβερπουλ πλησίασε στους δύο την έκτη της βαθμολογίας, Νιουκάστλ και στους επτά την Τσέλσι, ενώ πανηγύρισε τη νίκη μετά από ενάμιση περίπου μήνα. Τελευταία επιτυχία των “Κόκκινων” ήταν στις 31 Ιανουαρίου κόντρα στη Γουλβς (3-0). Από τότε είχε μία ισοπαλία (0-0 με Τότεναμ) και τρεις διαδοχικές ήττες από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ και Σάντερλαντ, αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.