Στη διάψευση της φήμης ότι ο πελάτης του σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ιντερ το ερχόμενο καλοκαίρι, προχώρησε ο μάνατζερ του Ντιέγκο Φορλάν.

Στη διάψευση της φήμης ότι ο πελάτης του σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ιντερ το ερχόμενο καλοκαίρι, προχώρησε ο μάνατζερ του Ντιέγκο Φορλάν. Ο Ουρουγουανός μετακόμισε στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι, μετά από επτά απόλυτα επιτυχημένες σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά γι’ αυτόν, αφού δοκιμάστηκε από προβλήματα τραυματισμών. Τις τελευταίες ημέρες προέκυψε και η φημολογία που τον θέλει να επιστρέφει στη Νότια Αμερική, με αφορμή το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς για την απόκτησή του. Αλλα δημοσιεύματα ήθελαν την Ατλέτικο Μινέιρο να ρωτά για τον παίκτη. “Καμία από τις δύο ομάδες δε με ρώτησε για τον Φορλάν”, επέμεινε ο μάνατζέρ του Ντιέγκο Μπολότνικοφ.

“Δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στη Νότια Αμερική αυτή τη στιγμή. Δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να γυρίσει κάποτε στη Βραζιλία, αλλά τώρα θέλει να παραμείνει στην Ιντερ, γιατί θέλει να κατακτήσει έναν τίτλο με τη φανέλα της”, συμπλήρωσε.