Για το τέλος της συνέντευξης Τύπου άφησε το καλύτερο ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιούπ Χάινκες. Ο Γερμανός προπονητής τόνισε ξεκάθαρα πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και να παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στην έδρα της στις 19 Μαΐου.

Για το τέλος της συνέντευξης Τύπου άφησε το καλύτερο ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιούπ Χάινκες. Ο Γερμανός προπονητής τόνισε ξεκάθαρα πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και να παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στην έδρα της στις 19 Μαΐου: “Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, το πιστεύω ακράδαντα. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε στη Μαδρίτη”.

Ο έμπειρος προπονητής δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της “Βασίλισσας της Ευρώπης”, φέρνοντας ως παράδειγμα τη νίκη που πέτυχε στο “Καμπ Νου” επί της Μπαρτσελόνα: “Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες η Μπαρτσελόνα ήταν το μέτρο σύγκρισης για όλα και ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Η Ρεάλ, όμως, πήγε στο γήπεδό της και νίκησε δίκαια. Δεν σας κρύβω ότι αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα, πιο δύσκολα για μας”.

Πρόσθεσε ακόμη: “Απέναντί μας γνωρίζουμε ότι θα έχουμε μία ομάδα πολύ ικανή στο επιθετικό κομμάτι, αλλά από την άλλη αυτό είναι κάτι που μας… εξυπηρετεί. Εμείς έχουμε μεγάλη ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση. Εκτιμώ ότι το ματς είναι μια μάχη τακτικής, ένα από τα καλύτερα που μπορούμε να δούμε στον κόσμο. Η Ρεάλ είναι η αφρόκρεμα της… αφρόκρεμας”.

Επίσης, αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον Ζοζέ Μουρίνιο: “Τον σέβομαι. Θεωρώ ότι είναι ένας θαυμάσιος προπονητής”.