Τουλάχιστον δύο μεγάλα ονόματα θα έρθουν στη Λάτσιο το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας Κλάουντιο Λοτίτο. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη φετινή πορεία των "λατσιάλι" και διέψευσε τις φήμες περί απόλυσης του προπονητή τους Εντι Ρέγια.

Τουλάχιστον δύο μεγάλα ονόματα θα έρθουν στη Λάτσιο το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας Κλάουντιο Λοτίτο. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη φετινή πορεία των “λατσιάλι” και διέψευσε τις φήμες περί απόλυσης του προπονητή τους Εντι Ρέγια.

“Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια πάνω στο υπάρχον σχέδιο δράσης μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν αναζητάμε προπονητή. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να φέρουμε μερικούς επιπλέον ποδοσφαιριστές που να είναι σημαντικά ονόματα για να συμπληρώσουμε και να ενισχύσουμε την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι θα αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη”, συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Λάτσιο, που όμως, μετά την απρόσμενη ήττα από τη Νοβάρα, μείωσε πολύ της πιθανότητες παρουσίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ.