Να παλέψουν έως την τελευταία αγωνιστική για την έξοδο στο Champions League ζήτησε από τους παίκτες του ο Χάρι Ρέντναπ.

Να παλέψουν έως την τελευταία αγωνιστική για την έξοδο στο Champions League ζήτησε από τους παίκτες του ο Χάρι Ρέντναπ. Ο Άγγλος τεχνικός τόνισε πως θέλει μόνο τη νίκη στις δυο επόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις των «σπιρουνιών», ενώ συμπλήρωσε πως το έργο των παικτών του δε θα είναι εύκολο.

Αρχικά, ο Ρέντναπ τόνισε: «Έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και πρέπει να τα κερδίσουμε οπωσδήποτε. Η Μπόλτον βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παλεύει για την παραμονή της, ενώ η Βίλα θα χρειάζεται πιθανότατα ένα καλό αποτέλεσμα για να “κλειδώσει” μία από τις θέσεις της παραμονής».

Στην συνέχεια, ο Άγγλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Το εντός έδρας ματς με τη Φούλαμ θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και αν τα καταφέρουμε, τότε θα έχουμε σίγουρη την τέταρτη θέση».

Σχετικά, με την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με τη Μπλάκμπερν τόνισε: «Ήμασταν φανταστικοί στο πρώτο ημίχρονο και κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε τρία ή ακόμα και τέσσερα γκολ και να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος του ματς».