Αρκετά δύσκολη αναμέτρηση θα είναι αυτή κόντρα στη Νιούκασλ, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Αρκετά δύσκολη αναμέτρηση θα είναι αυτή κόντρα στη Νιούκασλ, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να μπουν αποφασισμένοι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Μαντσίνι τόνισε: «Το παιχνίδι με την Νιούκαστλ θα είναι το πιο δύσκολο, πιο δύσκολο και από αυτό κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι περίεργο, αλλά ισχύει. Διανύουν μία φανταστική σεζόν και παίζουν για μία θέση που οδηγεί στο Champions League. Ο προπονητής τους είναι ένας από τους καλύτερους εδώ. Είναι ακόμη ένας τελικός, έχουμε δύο. Έναν με τη Νιούκαστλ και έναν με την ΚΠΡ, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τις 13 Μαΐου».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μπορεί να είμαστε στην κορυφή, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε καλά και πρέπει να σκοράρουμε, αν θέλουμε τη νίκη. Υπάρχουν ακόμη έξι βαθμοί. Ακόμη, είμαστε χαρούμενοι για τους φίλους της ομάδας, όμως είναι σημαντικό να μην σκέφτονται πως ο τίτλος έχει τελειώσει, πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι».