Πρώτο βήμα τίτλου

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το πρώτο από τα δυο βήματα που χρειάζεται για την κατάκτηση του τίτλου, νικώντας 2-0 εκτός έδρας τη Νιούκασλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το πρώτο από τα δυο βήματα που χρειάζεται για την κατάκτηση του τίτλου, νικώντας 2-0 εκτός έδρας τη Νιούκασλ. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιάγια Τουρέ στο 70′ και στο 89′, σε ένα ματς που οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι είχαν τις ευκαιρίες να το «καθαρίσουν» νωρίτερα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, έφτασε τα έξι γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα και εννέα συνολικά στην σεζόν.


Η Σίτι έφτασε τους 86 βαθμούς μετά από 37 αγωνιστικές και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, κόντρα στη Σουόνσι. Η Νιούκασλ έμεινε στους 65 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Άρσεναλ στη βαθμολογία, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση. Οι «καρακάξες» έμειναν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.


Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΚΠΡ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ήττας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σουόνσι στο «Ολντ Τράφορντ», οι «πολίτες» θα πανηγυρίσουν από σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Διοργάνωση: Premier League
Αγωνιστική: 37η
Αγώνας: Νιούκασλ-Μάντσεστερ Σίτι
Γήπεδο: «Sports Direct Arena»
Διαιτητής: Γουέμπ
Θεατές: 52.389


Οι συνθέσεις:


Νιούκαστλ: Κρουλ, Περτς (Φέργκιουσον 74′), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Μπεν Αρφά (Αμεόμπι 74′), Καμπάιγ, Τιοτέ (Τέιλορ 82′), Γκουτιέρες, Σισέ, Μπα


Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κομπανί, Κλισί, Τουρέ, Μπάρι, Νασρί (Ντε Γιόνγκ 61′), Αγκουέρο, Σίλβα (Ρίτσαρντς 86′), Τέβες (Τζέκο 70′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.