Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Εντιν Τζέκο και ο Βόσνιος διεθνής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, αλλά το υψηλό κόστος του καθιστά απαγορευτική τη μεταγραφή του στην Ιταλία.

Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Εντιν Τζέκο και ο Βόσνιος διεθνής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της  Γιουβέντους, αλλά το υψηλό κόστος του καθιστά απαγορευτική τη μεταγραφή του στην Ιταλία.
 
Ετσι, ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Βοσνίας Σάφετ Σούσιτς εμφανίστηκε ανήσυχος ότι η παραμονή του στα μετόπισθεν οποιουδήποτε συλλόγου θα οδηγήσει την καριέρα του στην καταστροφή.
 
Ο Τζέκο πήγε στη Σίτι τον Ιανουάριο του 2011 από τη Βόλφσμπουργκ αντί 27 εκατ. λιρών και τώρα, εκτός από τη Γιουβέντους, ενδιαφέρονται για αυτόν η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ και η Μπάγερν Μονάχου.
 
«Η κατάσταση με τον Τζέκο στη Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρον. Ο ίδιος ξέρει τι είναι καλό γι’ αυτόν. Κατά τα φαινόμενα η ομάδα του θα πάρει τον τίτλο και ο προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι θα παραμείνει στη θέση του και ακούω ότι θα γίνουν μεταγραφές άλλων επιθετικών», σχολίασε ο Σούσιτς.