Απόλυτα ευχαριστημένος με την εφετινή σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα εμφανίζεται ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εφετινή σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα εμφανίζεται ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως η πορεία των «πολιτών» είναι εκπληκτική, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγάπη των φιλάθλων της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Ο Αγκουέρο τόνισε αρχικά: «Θέλω να κερδίσουμε τον φετινό τίτλο και μετά από αυτό να συνεχίσω τις επιτυχίες με τη Σίτι για πολλές σεζόν. Η χρονιά μας ήταν εκπληκτική, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορεί να δώσει αυτή η ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Πάντα είναι ικανοποιητικό να θεωρείσαι σημαντικό μέλος σε μία ομάδα, κυρίως από τους θεατές, και το να ακούς το όνομά σου να κάνει ηχώ στο στάδιο είναι συγκλονιστικό. Με κάνει να θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Αλλά το να σε έχουν τόσο ψηλά είναι χρήσιμο μόνο αν είναι χρήσιμο για την ομάδα ως σύνολο, ώστε να εκπληρώνουμε τους στόχους μας κάθε σεζόν. Η υποστήριξη του κόσμου μου δίνει αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να τους το ανταποδώσω, παίζοντας όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορώ».

Τέλος, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: «Οι Αργεντινοί αγαπούν το καλό ποδόσφαιρο και η Σίτι έχει παίξει φανταστική μπάλα φέτος. Πίσω στο “σπίτι” το εκτιμούν αυτό και γι’ αυτό η ομάδα είναι τόσο γνωστή εκεί. Άλλωστε έχουμε τρεις Αργεντινούς στο ρόστερ και αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον».