Φοβάται τη δεύτερη θέση ο Αντσελότι

Βέβαιος ότι δε θα είναι ντροπή αν η Παρί Σεν Ζερμέν τερματίσει τελικά δεύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα, πίσω από τη Μονπελιέ, δήλωσε ο προπονητής της Κάρλο Αντσελότι.

Βέβαιος ότι δε θα είναι ντροπή αν η Παρί Σεν Ζερμέν τερματίσει τελικά δεύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα, πίσω από τη Μονπελιέ, δήλωσε ο προπονητής της Κάρλο Αντσελότι.
 
Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από την προηγούμενη φορά που ομάδα υπό την καθοδήγησή του τερμάτισε δεύτερη, αφού στη συνέχεια ο ίδιος απολύθηκε. Ο Ιταλός τεχνικός αναφερόταν στη διακοπή της συνεργασίας του με την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι.
 
«Θα είναι καλύτερα αν τερματίσουμε πρώτοι, αφού την προηγούμενη φορά που βρέθηκα στη δεύτερη θέση, έχασα τη δουλειά μου. Αυτή τη φορά όμως, η ιστορία είναι διαφορετική», σχολίασε ο Αντσελότι.
 
«Η Μονπελιέ, από την οποία απέχουμε τρεις βαθμούς, έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Εχει χάσει μόνο από τηΛοριάν. Εμείς είχαμε απώλειες από την Οσέρ και τη Λιλ και τέτοια λάθη κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Αν η Μονπελιέ κατακτήσει τον τίτλο, ελπίζω να είμαστε εμείς δεύτεροι. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.