Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, μιλώντας στο «Sky Sport Italia», έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποσυρθεί για λίγο από τους πάγκους για λόγους υγείας.

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, μιλώντας στο «Sky Sport Italia», έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποσυρθεί για λίγο από τους πάγκους για λόγους υγείας. «Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγη ξεκούραση, αφού δέχθηκα πολύ πίεση τη φετινή σεζόν και δεν ξέρω αν η υγεία μου θα αντέξει και άλλη την επόμενη σεζόν, όπου θα έχουμε πενήντα αγώνες» είπε.

Και πρόσθεσε: Μέσα στις επόμενες μέρες θα μιλήσω με τη διοίκηση, επειδή νιώθω την ανάγκη να αποσυρθώ για λίγο και δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος ψυχολογικά στις αρχές της σεζόν». Ο Γκουϊντολίν οδήγησε την Ουντινέζε στα προκριματικά του Champions League.

«Είμαι χαρούμενος, επειδή καταφέραμε να σημειώσουμε ένα ιστορικό επίτευγμα στον τέλος μίας συναρπαστικής σεζόν. Θέλω να συγχαρώ όλους τους ανταγωνιστές μας και να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Κανείς δεν το περίμενε αυτό και ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με την περσινή σεζόν» τόνισε ο 57χρονος τεχνικός