Ο Γιουπ Χάινκες χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον Ντρογκμπά ως έναν «καταπληκτικό ηθοποιό» και λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του επιθετικού της Τσέλσι.

Ο Γιουπ Χάινκες χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον Ντρογκμπά ως έναν «καταπληκτικό ηθοποιό» και λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του επιθετικού της Τσέλσι. Ο 35χρονος άσος απέφυγε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά πριν τον τελικό του Champions League, τονίζοντας απλά ότι δεν είναι θεατρίνος.

«Τρέφω σεβασμό στον προπονητή των αντιπάλων, αλλά αρνούμαι οποιονδήποτε χαρακτηρισμό. Δεν είμαι θεατρίνος» είπε ο Ντρογκμπά, ο οποίος δήλωσε στη συνέχεια ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του σε ακόμη έναν τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου σε ακόμη έναν μεγάλο τελικό του Champions League. Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Περιμέναμε τέσσερα χρόνια για να βρεθούμε ξανά σε έναν μεγάλο τελικό και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Μπάγερν. Μπορεί να παίζουμε εκτός έδρας, αλλά δεν θα επηρεαστούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».