Ψάχνει διέξοδο ο Ντε Γκούζμαν

Σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του βρίσκεται ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ.

Σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του βρίσκεται ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ. Ο Ολλανδός μέσος πήγε στο «κίτρινο υποβρύχιο» το 2011 από τη Μαγιόρκα με υψηλές προσδοκίες, αλλά, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα της εξόδου.

«Το να αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία δεν αποτελεί επιλογή για μένα. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει και για πολλούς από τους συμπαίκτες μου που πέρυσι αγωνίστηκαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο υποβιβασμός ήταν το τελευταίο που περίμενα όταν υπέγραφα εδώ από τη Μαγιόρκα», ανέφερε ο Ντε Γκούζμαν στο περιοδικό «Voetbal International» της πατρίδας του.

Τώρα, οι φήμες μιλούν για ενδιαφέρον της Τβέντε. «Διάβασα και εγώ αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο, αλλά ούτε εγώ, ούτε ο μάνατζέρ μου έχουμε μιλήσει με την Τβέντε. Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ολλανδία όμως, υπάρχει εφόσον μία ομάδα μου εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής και σημαντικό ρόλο σε αυτήν», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.