Βέβαιος ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας δήλωσε ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Βέβαιος ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας δήλωσε ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ. Ο 29χρονος άσος της Τότεναμ είναι αναντικατάστατο στέλεχος των «οράνιε» από το ντεμπούτο του το 2001 και έχει φτάσει τις 93 συμμετοχές, με αποκορύφωμα τον τελικό του Μουντιάλ το 2010.

Ωστόσο, η επιστροφή του Γουέσλι Σνέιντερ στην Ιντερ, η εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Αρσεναλ και του Κλας Γιαν Χούντελαρ στη Σάλκε, έχουν θέσει εν αμφιβόλω τη θέση του Φαν Ντερ Φάαρτ στην ενδεκάδα.

«Όλα αυτά τα ακούω εδώ και πολύ καιρό. Ειδικά το μπορούμε εγώ και ο Γουέσλι να παίξουμε στην ίδια ενδεκάδα ή όχι», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος στην εφημερίδα Algemeen Dagblad.

«Ξέρω τι μπορώ να κάνω και θα κάνω τα πάντα για να παίξω, αλλά δεν πρόκειται να παγιδευτώ στη φημολογία. Δεν έχει νόημα. Ο προπονητής μας Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ θα επιλέξει έντεκα παίκτες, οπότε ή θα παίξω ή δε θα παίξω. Μπορώ να αξιοποιηθώ σε διάφορες θέσεις και άσχετα με το πού θα είμαι, θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα»,  συμπλήρωσε.